TEAMLEDER TIL UDBUD

Er du klar til at tage næste skridt i karrieren indenfor offentlige indkøb og udbud?

Tolstrup & Hvilsted oplever stor efterspørgsel efter vores rådgivning. Med væksten følger et øget behov for forankring af viden og ansvar i organisationen. Derfor søger vi nu en teamleder, der med baggrund i stor indkøbs- og udbudsfaglig erfaring, vil få ansvaret for kvalitetssikring og videndeling på opgaver indenfor området ”Service og drift”. Dette 3. team skal bidrage til at styrke os yderligere indenfor fx udbud på det sociale område, tjenesteydelser indenfor vores kunders kerneopgaver fx specialkørsel og øvrige sortimentsudbud og vareindkøb. Du vil indgå i et fagligt ledelsesteam med vores juridiske chef og øvrige teamledere.

Vi forventer, at du:

 • har stor erfaring indenfor offentligt indkøb og udbud
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • har projektledererfaring
 • har vilje, engagement, nysgerrighed og et personligt drive
 • forstår vigtigheden af et godt samarbejde med både kunder, ledelse og kolleger
 • og frem for alt har viljen til at tage et ansvar for, at Tolstrup & Hvilsted fortsat er blandt Danmarks foretrukne rådgivere indenfor offentligt indkøb og udbud.

For den rette kandidat tilbyder vi:

 • attraktive løn- og ansættelsesvilkår
 • udfordringer og ansvar
 • personlige vækstmuligheder.

Kontakt

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner og juridisk chef Casper Uldbjerg på tlf. 5338 3688 eller cu@tohv.dk.

Ansøgningsfrist

Vi behandler ansøgere løbende og forventer at ansætte til tiltrædelse hurtigst muligt. Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til Sarah Louise Nielsen på sn@tohv.dk.

Arbejdssted

Du kan få base på vores kontor i Aarhus eller København.

Du må være indstillet på, at der vil forekomme rejseaktivitet, da vi har kunder i hele landet.

Om Tolstrup & Hvilsted

Tolstrup & Hvilsted varetager alle typer af offentlige indkøb og udbud – fra totalaftaler om outsourcing af indkøbs- og udbudsfunktioner over enkeltstående udbud til contract management. Læs meget mere om os her på vores hjemmeside.

For Tolstrup & Hvilsted er indkøb og udbud ikke en bibeskæftigelse – det er vores eneste fagområde! Det kalder vi specialisering og det giver vores kunder en unik rådgivning.

Indkøb og udbud for det offentlige er et komplekst fagområde, der kræver en udpræget specialisering og stor indsigt og forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.

Hos er vi fælles om at levere den gode rådgivning. Derfor arbejder vi ud fra den overbevisning, at vores styrke er summen af vores fælles indsats.

Tolstrup & Hvilsted yder rådgivning indenfor alle dele af det offentlige Danmark – og inden for snart sagt alle indkøbsområder.

Det medfører et behov for forankring af viden og ansvar i organisationen.

For at skabe de bedste rammer for at yde den gode rådgivning for vores kunder, har vi organiseret os i 3 teams;

 • Team Drift og Service
  • Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor vores kunders kerneopgaver fx på det sociale område, specialkørsel, sortimentsudbud og vareindkøb.
 • Team Teknik, byggeri og bæredygtighed
  • Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor det tekniske område, byggeri- og anlægsopgaver, genbrugsordninger og øvrige kontrakter med fokus på bæredygtighed
 • Team IT- og digitalisering
  • Rådgivning om indkøb og udbud af it-tjenesteydelser, systemanskaffelser, hardwareindkøb og digitaliseringsprojekter med særlige kompetencer indenfor moderniseringsprojekter

Fælles for alle teams er, at det ikke er medarbejderen, der er tilknyttet et team, men opgaven.

Det giver os mulighed for at understøtte den gode opgaveløsning med kvalificeret sparring og feedback fra teamledere som er eksperter indenfor deres teams opgaveområde, ligesom det giver vores udbudsspecialister mulighed for at afprøve færdigheder og gode erfaringer i forskellige opgavekombinationer.

Artikler om udbudsrådgivning