Sådan arbejder vi

For Tolstrup & Hvilsted er indkøb og udbud ikke en bibeskæftigelse – det er vores eneste fagområde! Det giver den specialisering, der giver vores samarbejdspartnere en unik rådgivning. Indkøb og udbud for det offentlige er et komplekst fagområde, der kræver en udpræget specialisering og stor indsigt og forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation.

Hos os er vi fælles om at levere den gode rådgivning. Derfor arbejder vi ud fra den overbevisning, at vores styrke er summen af vores fælles indsats.

Tolstrup & Hvilsted yder rådgivning indenfor alle dele af det offentlige Danmark – og inden for snart sagt alle indkøbsområder.

Det medfører et behov for forankring af viden og ansvar i organisationen.

For at skabe de bedste rammer for at yde den gode rådgivning for vores kunder, har vi organiseret os i 3 teams;

Team Drift og Service

  • Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor vores kunders kerneopgaver fx på det sociale område, specialkørsel, sortimentsudbud og vareindkøb.

Team Teknik, byggeri og bæredygtighed

  • Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor det tekniske område, byggeri- og anlægsopgaver, genbrugsordninger og øvrige kontrakter med fokus på bæredygtighed

Team IT- og digitalisering

  • Rådgivning om indkøb og udbud af it-tjenesteydelser, systemanskaffelser, hardwareindkøb og digitaliseringsprojekter med særlige kompetencer indenfor moderniseringsprojekter

Fælles for alle teams er, at det ikke er medarbejderen, der er tilknyttet et team, men opgaven.

Det giver os mulighed for at understøtte den gode opgaveløsning med kvalificeret sparring og feedback fra teamledere som er eksperter indenfor deres teams opgaveområde, ligesom det giver vores udbudsspecialister mulighed for at afprøve færdigheder og gode erfaringer i forskellige opgavekombinationer.

Vil du med på holdet, tage del i vores afvekslende opgaver og bidrage med dine kompetencer og gode erfaringer med udbudsprocesser fra A- Z, må du endelig kontakte os.

Jura og meget mere...

Juraen er en del af vores udbudsfaglige værktøjskasse – en vigtig del. Men at gennemføre udbud er ikke alene en juridisk fagdisciplin. Vi bruger en palette af kompetencer til at gennemføre succesfulde udbudsforretninger, som:

Projektledelse

Forretningsforståelse

Kommerciel indsigt og markedsindsigt

Stærke kommunikative egenskaber

Evnen til at drive en proces med mange ubekendte

Hold øje her, på LinkedIn eller se alle ledige stillinger på kontoret i Risskov og i Søborg.

Vil du vide mere?

Hvis det vækker din interesse, så ring og få en snak

53 64 32 40

“Vi er et stærkt fagligt fællesskab. Vi tror på, at vores medarbejdere bliver dygtigere til at lave udbud i fællesskabet, og at vi udvikler os fagligt sammen med hinanden og vores kunder.”

Søren Hvilsted, partner

Søren Hvilsted