Udbud indenfor byggeri og teknik

Vores team af erfarne rådgivere har ekspertise i at navigere i komplekse byggeprojekter og sikre overholdelse af både Udbudsloven og Tilbudslovens processer. Dette inkluderer håndtering af licitationer og underhåndsbud. Det være sig udbud gennemført som totalentrepriser, hovedentrepriser eller i fagentrepriser funderet i AB18

Tolstrup & Hvilsted er specialiseret i at facilitere udbud af anlægsprojekter og tekniske ydelser inden for forsyningssektoren, sundhedssektoren og andre offentlige sektorer. Disse udbud kan være funderet i standardkontrakter som AB18, NLM, FIDEC m.fl. hvor vores ekspertise sikrer en effektiv og værdiskabende udbudsproces

Bæredygtighed

Tolstrup & Hvilsted er førende inden for arbejdet med at integrere bæredygtighed i udbudsprocesser herunder brugen af miljømærker. Vores omfattende erfaring med at skabe innovative og bæredygtige løsninger for det offentlige Danmark gennem udbud og kontraktregulering er af stor værdi.

Vi har et solidt fundament af erfaring med at fremme bæredygtighed i offentlige indkøb og understøtte udviklingen af bæredygtige løsninger. Denne tilgang skaber ikke kun miljømæssige fordele, men bidrager også til samfundsøkonomisk værdiskabelse.

I Tolstrup & Hvilsted prioriterer vi kontinuerlig vidensdeling inden for bæredygtige indkøb. Vi tilbyder også skræddersyet undervisning til en bred vifte af offentlige virksomheder, hvor vi deler vores ekspertise og guider dem i, hvordan de kan integrere bæredygtighed i deres udbudsprocesser.

Tolstrup & Hvilsteds proceshjul - Udbudsproces og kontrakten i fokus

Tolstrup & Hvilsted har bl.a. erfaring med udbud af:

Artikler om bygge- anlæg og teknik

Find inspiration i vores artikler om udbudsrådgivning, 
kontraktstyring og indkøbsoptimering.

Etablering af ladestandere – økonomi og miljøoptimeringer kan gå hånd i hånd

Bredere adgang til offentligt tilgængelige el-ladestandere på vej

Vinteren er altid over os – har I konkurrenceudsat jeres kontrakter på vintertjeneste?

Offentlige indkøb kan gøre en forskel for miljøet

Kontakt os

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.