Vores ydelser

Vi arbejder med projekt- og procesledelse på komplicerede anskaffelser funderet i den enkelte kundes behov koblet med udbudsjuridisk og kontraktjuridisk ekspertise. Vores rådgivning gør særligt en forskel ved at koble udbud og indkøb sammen med forandring, forankring og derved skabe direkte og indirekte værdi for vores kunder.

Uvildig
udbudsrådgivning

Offentlige udbud

Vi tilbyder uvildig, specialiseret og procesorienteret rådgivning indenfor offentlige udbud, bygge & anlæg, it, sociale- og omsorgsydelser samt innovative indkøb.

Kontrakter

Vi tilbyder hjælp til kontraktstyring på alle kontrakter på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vores erfaring i denne disciplin, hjælper dig og din virksomhed med at sikre værdi.

Strategisk indkøbsrådgivning

Vi har grundlagt det mest udbredte analyseværktøj på det offentlige marked og har derfor stor indsigt og erfaring med at arbejde med analyser af offentlige indkøbsdata.

IT sourcing

Vi er rådgivere på store, komplicerede IT-udbud i den offentlige sektor, og herfra har vi kendskab til og erfaring med den kompleksitet, IT-udbud og IT-kontrakter repræsenterer.

Vores tilgang til arbejdet

Tolstrup & Hvilsteds proceshjul

Kontakt os

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.