Strategisk indkøbsrådgivning

Er jeres indkøbspolitik et operationelt værktøj?

Indkøbsstrategi

Tolstrup & Hvilsted bistår offentlige virksomheder med at nå deres politiske målsætninger på indkøbsområdet og derved øge det økonomiske råderum og nå sine politiske målsætninger. 

Tolstrup & Hvilsted skaber sammenhæng mellem indkøbspolitik, indkøbsstrategi og det operationelle niveau så der skabes et strategisk fundament, der er tilpasset organisations unikke forhold, og hvor vejen til endnu større resultater er understøttet. 

Vi hjælper vores kunder med at transformere indkøb til en strategisk, kommercielt fokuseret kompetence med stærke tværgående forbindelser, der skaber værdi og økonomisk råderum for organisationen. 

Indkøbsanalyse og controlling

Tolstrup & Hvilsted bistår offentlige virksomheder med indkøbsstrategisk rådgivning til etablering af konkrete værktøjer og processer til den daglige styring og drift af indkøbsfunktionen

Tolstrup & Hvilsted arbejder med omfattende indkøbsanalyser til offentlige virksomheder. 

Vi assisterer med at etablere konkrete værktøjer og processer til den daglige styring og drift af indkøbsfunktionen.

Vores tilgang kombinerer kvalitative og kvantitative metoder. Vi prioriterer indkøbsområder gennem analyse af udbudsområder koblet til organisationens strategiske målsætninger, kompetencer og modenhed. Vores dybdegående indsigt i udbud og dataindsamling danner grundlaget for en veldrevet indkøbsorganisation.

Sammen sikrer vi, at dine indkøbsstrategier og -processer er effektive, optimerede og tilpasset organisationens strategiske mål.

Kontakt os

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.