Sådan arbejder vi

Hos Tolstrup & Hvilsted er vi bevidste om, at ikke to udbudsprocesser er ens. Derfor tilpasser vi vores tilgang til hver enkelt kundes unikke behov gennem en holistisk betragtning.

Vi udfordrer konventionelle tilgange

Vi sætter en ære i at udfordre konventionelle tilgange og gentænke det etablerede for at skabe den mest effektive leverandørrelation for vores kunder.

Tolstrup & Hvilsteds fokus på kontrakten som helhed og vores solide, pragmatiske og juridiske fundament giver os mulighed for at sikre vores kunder i alle faser af kontraktens levetid. Fra udarbejdelse af anskaffelsesstrategien til den endelige afslutning af kontrakten og overgang til en ny leverandør.

Vores tilgang til rådgivning

Tolstrup & Hvilsted tilbyder en specialiseret tilgang til projekt- og procesledelse inden for komplekse anskaffelser, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov. Vores ekspertise inden for udbuds- og kontraktjuridiske områder kombineret med vores forståelse for forandringsledelse gør os i stand til at skabe både direkte og indirekte værdi for vores kunder.

Kontrakten som omdrejningspunkt

Tolstrup & Hvilsted tilbyder omfattende bistand i alle faser af kontraktens livscyklus, fra anskaffelsesprocessen til implementeringen, kontrakt- og leverandørstyring og exit-ydelser. Vores tilgang er juridisk og kommercielt funderet. 

Succesen af en udbudsproces kan måles på forskellige parametre. For os er tilfredshed med kontrakten og etableringen af en værdifuld leverandørrelation de ultimative succeskriterier. 

Derfor har vi altid kontrakten som omdrejningspunkt i vores arbejde med anskaffelser og udbud.

Kontrakten mellem parterne er af afgørende betydning, da den er grundlaget for samarbejdet. Det er her, samarbejdet initieres, funderes og styres. Kontrakten danner fundamentet for gensidig respekt og forpligtelse til det aftalte samarbejde.

Tolstrup & Hvilsteds proceshjul

Kontakt os

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.