Telemedicin understøtter innovation og ressourcefrigørelse

af Anna H. Kaa

Telemedicin er en central drivkraft bag innovation og ressourcefrigørelse inden for sundhedssektoren – hvordan sættes handling bag ordene.

Potentialet i telemedicinske løsninger og teknologier er enormt, men for at realisere det, kræves tæt dialog mellem brugere, sundhedssektoren og leverandører.

Tolstrup & Hvilsted har aktivt bidraget til denne dialog gennem deltagelse i et omfattende fælleskommunalt projekt. Dette projekt har delvist været finansieret af EU og har fokuseret på udviklingen af en indkøbsmetode, der understøtter dialog baseret innovation inden for telemedicinske løsninger. Samtidig muliggør metoden konkrete indkøb med et begrænset ressourceforbrug.

Tolstrup & Hvilsted er engagerede i at være en del af denne udvikling og ser frem til at dele vores erfaringer og ekspertise med jer. Kontakt os for at lære mere om, hvordan telemedicin kan bidrage til innovation og frigivelse af ressourcer i jeres kommune.

Picture of Anna H. Kaa

Anna H. Kaa

Om mig
Anna har arbejdet med udbud siden 2011. Primært rammeaftaler med deltagelse af flere offentlige aktører, såvel indenfor selveje-sektoren som i tværkommunale sammenhænge. Anna har gennem mere end 10 års ansættelse i det offentlige en stor indsigt i særligt de kommunale kerneopgaver og arbejdsgangene i politisk styrede organisationer.
Relaterede artikler

Find inspiration i vores artikler om udbudsrådgivning, kontraktstyring og indkøbsoptimering.

Genbrugshjælpemidler

Fødevareindkøb og bæredygtighed hånd i hånd i EU-udbud

EU-støtte til etablering af DIS til velfærdsteknologi og telemedicinske løsninger

Er udbudsreglerne en hindring for Bæredygtighed i offentligt indkøb?