Sådan arbejder vi

Hos Tolstrup & Hvilsted er vi bevidste om, at ingen to udbudsprocesser er ens. Derfor tilpasser vi vores tilgang til hver enkelt kundes unikke behov gennem en holistisk betragtning. Vi sætter en ære i at udfordre konventionelle tilgange og gentænke det etablerede for at skabe den mest effektive leverandørrelation for vores kunder.

Tolstrup & Hvilsteds fokus på kontrakten som helhed og vores solide, pragmatiske og juridiske fundament giver os mulighed for at sikre vores kunder i alle faser af kontraktens levetid. Fra udarbejdelse af anskaffelsesstrategien til den endelige afslutning af kontrakten og overgang til en ny leverandør.

Hos os er vi fælles om at levere den gode rådgivning. Derfor arbejder vi ud fra den overbevisning, at vores styrke er summen af vores fælles indsats. Tolstrup & Hvilsted yder rådgivning indenfor alle dele af det offentlige Danmark – og inden for snart sagt alle indkøbsområder. Det medfører et behov for forankring af viden og ansvar i organisationen.

Organiseret i tre teams for bedre kundeservice

Bedste rammer for at yde
den gode rådgivning for vores kunder

Team IT- og digitalisering

Rådgivning om indkøb og udbud af it-tjenesteydelser, systemanskaffelser, hardwareindkøb og digitaliseringsprojekter med særlige kompetencer indenfor moderniseringsprojekter

Team Teknik, byggeri og bæredygtighed

Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor det tekniske område, byggeri- og anlægsopgaver, genbrugsordninger og øvrige kontrakter med fokus på bæredygtighed

Team Drift og Service

Rådgivning om indkøb og udbud af tjenesteydelser indenfor vores kunders kerneopgaver fx på det sociale område, specialkørsel, sortimentsudbud og vareindkøb.

Teamorganisering for optimeret opgaveløsning

Fælles for alle teams er, at det ikke er medarbejderen, der er tilknyttet et team, men opgaven.

Det giver os mulighed for at understøtte den gode opgaveløsning med kvalificeret sparring og feedback fra teamledere som er eksperter indenfor deres teams opgaveområde, ligesom det giver vores udbudsspecialister mulighed for at afprøve færdigheder og gode erfaringer i forskellige opgavekombinationer.

Vil du med på holdet, tage del i vores afvekslende opgaver og bidrage med dine kompetencer og gode erfaringer med udbudsprocesser fra A- Z, må du endelig kontakte os.

Jura og meget mere

Juraen er en del af vores udbudsfaglige værktøjskasse – en vigtig del. Men at gennemføre udbud er ikke alene en juridisk fagdisciplin. Vi bruger en palette af kompetencer til at gennemføre succesfulde udbudsforretninger, som:

Hold øje her, på LinkedIn eller se alle ledige stillinger på kontoret i Risskov og i Søborg.

Kontakt os

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.