Fagchef for Teknik, Byggeri og bæredygtighed

Thomas Kristian Schmidt

Thomas har siden 2017 arbejdet med gennemførelse af EU-udbud. Han har erfaring indenfor en bred vifte af udbudsforretninger og licitationer, indenfor bl.a. tjenesteydelser, byggeri og anlæg, IT, IT-hardware og tekniske varekøb til bl.a. forskning.

Thomas har stor erfaring med tekniske bygge- og anlægsanskaffelser både i Forsyningsvirksomhedsdirektivet og i Udbudsloven.

Thomas har ligeledes arbejdet som projektleder/ansvarlig for udvikling af nye kontraktparadigmer til software-as-a-service-løsninger.

Thomas har stor erfaring med udbud af komplekse IT-kontrakter, tjenesteydelseskontrakter og har rådgivet i forbindelse med anskaffelser af avanceret forskningsudstyr, samt indenfor affaldssektoren. Ligeledes har Thomas arbejdet med bæredygtighedstiltag i udbud af såvel IT-anskaffelser som andre typer anskaffelser. Han har erfaring som tovholder i forbindelse med facilitering og afholdelse af arbejdsgruppemøder og workshops, udarbejdelse af udbudsstrategi, udbudsdesignet, udbudsgrundlaget, planlægning af forhandlingsprocessen, evalueringer og udfærdigelse af endeligt kontraktudkast.

Thomas agerer naturligt i alle aspekter af projektplanlægningen og gennemførelsen af komplekse udbudsprocesser.

Kontakt Thomas Kristian Schmidt

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.