Fagchef for Teknik, Byggeri og bæredygtighed

Thomas Kristian Schmidt

Thomas har siden 2017 arbejdet med gennemførelse af EU-udbud. Han har erfaring indenfor en bred vifte af udbudsforretninger og licitationer, indenfor bl.a. tjenesteydelser, byggeri og anlæg, IT, IT-hardware og tekniske varekøb til bl.a. forskning.

Thomas har stor erfaring med tekniske bygge- og anlægsanskaffelser både i Forsyningsvirksomhedsdirektivet og i Udbudsloven.

 

Thomas har stor erfaring med udbud indenfor forsyningssektoren, særlig i form af større bygge/anlægsprojekter funderet i enten AB-paradigmerne eller i FIDIC.

 

Thomas har de senere år beskæftiget sig intensivt med affaldssektoren og har rådgivet i alle afkroge af den sektor og har ligeledes rådgivet omkring hvordan dynamiske indkøbssystemer og kvalifikationslister er værdiskabende for offentlige virksomheder.

 

Thomas har stor erfaring med at gennemføre udbud med forhandling og således hvordan de mere komplekse udbudsformer bringes i spil og bidrager til bedre kommercielle resultater og mere præcise kontraktforhold.

 

Han har erfaring som tovholder i forbindelse med facilitering og afholdelse af arbejdsgruppemøder og workshops, udarbejdelse af udbudsstrategi, udbudsdesignet, udbudsgrundlaget, planlægning af forhandlingsprocessen, evalueringer og udfærdigelse af endeligt kontraktudkast.

Thomas agerer naturligt i alle aspekter af projektplanlægningen og gennemførelsen af komplekse udbudsprocesser.

Kontakt Thomas Kristian Schmidt

Bestil et uforpligtende møde, eller få svar på dine spørgsmål ved at kontakte os i dag.