Udbudsrådgiver til markedsledende rådgivervirksomhed

Ønsker du at udvikle dig og blive endnu dygtigere sammen med de dygtigste på området, i et fællesskab hvor samarbejdeden uformelle tone og faglig sparring prioriteres højt? 

Brænder du for indkøb og udbud, og vil du gerne være en del af en arbejdsplads med kompetente kollegaer i et miljø hvor værdiskabelse, forandring og optimering er nøgleord?

Om jobbet 

Hos Tolstrup & Hvilsted kommer du til at rådgive indenfor udbud, indkøb og kontraktstyring i den offentlige sektor på forskelligartede projekter. Efter ønsker og kvalifikationer vil du blive tilknyttet projekter indenfor fagfelterne ”IT og digitalisering”, ”Teknik, byggeri og bæredygtighed” samt ”Service og drift” i alle grene af den offentlige sektor. 

Du vil være omgivet af 14 kompetente kollegaer, som deler samme passion som dig for offentligt indkøb og udbudsjuraen, og som arbejder på nogle af de største og mest komplekse anskaffelsesprocesser for vores offentlige kunder. 

Det er essentielt, at du er oprigtig nysgerrig og er motiveret af at tilegne dig viden om kundernes behov, anskaffelsens karakteristika, anskaffelsens påvirkning af organisationen, markedets aktører samt analytisk at kunne indarbejde denne viden i forbindelse med udarbejdelse af udbudsgrundlag, rådgive om kontraktforhold, gennemføre udbud og forhandlingsprocesser mv. 

Som ny kollega vil du blive tilkoblet en mentor, som en del af det interne introduktionsforløb.

Stillingen er tilknyttet vores kontor i Søborg. 

Vi tilbyder 

 • Udfordrende opgaver med udgangspunkt i ’ordentlighed’, og et reelt ønske om at bidrage til en optimal anvendelse af samfundets fælles ressourcer. 
 • Opgaver hvor du engageres i værdiskabende rådgivningsforløb med vores kunder med fokus på ”den gode aftale”.
 • Et inspirerende og udviklende indkøbsfagligt og juridisk fællesskab. 
 • Et godt – og travlt – arbejdsmiljø med engagerede kolleger. 
 • En nærværende ledelse.
 • Faglig udvikling gennem individuel uddannelse og fælles sparrings- og udviklingsdage med alle kollegaer. 
 • En uformel tone på kontoret hvor vi har det hyggeligt og sjovt. Vi går op i, at der er harmoni mellem arbejde og privatliv, og vi passer på hinanden. 
 • En aktiv personaleforening, massageordning, frokostordning, sundhedsforsikring m.m. 
 • Løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau med motiverende fælles og individuel bonusordning. 

Hvem er du?

 • Det tætte samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder motiverer dig. 
 • Du vil være med til at gøre en forskel for det offentlige. 
 • Som person er du god til at tage ansvar og arbejder selvstændigt.
 • Du kan kommunikere og rådgive på strategisk niveau. Samtidig, har du evnen til at analysere og rådgive helt ned i detaljen. 
 • Du tænker i innovative løsninger, og trives i en virksomhedskultur præget af “entrepreneur-ship”. 
 • Du har et højt service- og kvalitetsniveau, og følger arbejdsopgaver helt til dørs. 
 • Du har erfaring og indsigt i forretningsgangene i den offentlige sektor. 
 • Du kender udbudsretten og snitfladerne til den øvrige lovgivning. 
 • Du er uddannet cand.jur, cand.merc.jur, har en anden relevant uddannelse eller en baggrund med flere års erfaring indenfor offentlige indkøb og/eller udbud.

Din kommende kollega Line Sørensen fortæller: 

”Det er motiverende og udviklende at være ansvarlig for egne projekter og en tryghed at have den enorme faglige ballast fra kollegaerne i ryggen. Der er altid én, der har prøvet noget lignende før, og derfor står klar til sparring – at vi samtidig har et godt fællesskab og socialt miljø, er jo bare endnu mere fantastisk”.

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet kontoret i Søborg og må være indstillet på, at der indimellem vil forekomme rejseaktivitet, da vi har kunder i hele landet..

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Søren Hvilsted på 5364 3240.

Søg jobbet

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til administrationschef Heidi Knudsen på hk@tohv.dk senest d. 30/1 2022.

Om os

I Tolstrup & Hvilsted er vi specialiseret i indkøb og udbud for det offentlige. Vi er markedsledende og er involveret i nogle af de største og mest komplicerede anskaffelsesprojekter i den offentlige sektor, i Danmark og Grønland, og vi ønsker at forsætte denne udvikling.

Vores værdier er respekt og ordentlighed – det afspejles i alle aspekter af vores arbejde, og I alle vores relationer. Vi tror på, at vores viden og erfaring bringer offentlige anskaffelsesprocesser til et nyt niveau, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre og opretholde vores niveau, som de allerdygtigste indenfor indkøb og udbud på det offentlige område.

I vores verden kræver det at arbejde med offentligt indkøb stor indsigt, et solidt erfaringsgrundlag og et team af kollegaer til videns udveksling, sparring og inspiration. Vi tror på, at vi bliver dygtigere til at arbejde med udbud og indkøb i fællesskabet, og at vi udvikler os fagligt sammen med hinanden og vores kunder.