Udbudsrådgiver med ansvar for bæredygtighed

Brænder du for bæredygtighed og udbud og vil du gerne være en del af en arbejdsplads med kompetente kollegaer i et miljø hvor værdiskabelse, forandring og optimering er nøgleord?

Ønsker du at udvikle dig og blive endnu dygtigere sammen med de dygtigste på området i et fællesskab hvor samarbejde, den uformelle tone og faglig sparring prioriteres højt?

Om jobbet 

Hos Tolstrup & Hvilsted kommer du til at rådgive indenfor udbud, indkøb og kontraktstyring i den offentlige sektor på forskelligartede projekter. Vi søger en kollega, der ønsker at gøre en forskel på bæredygtighedsområdet. Du vil være vores vidensperson indenfor området, hvor du vil arbejde tæt med kollegaerne i spændingsfeltet mellem indkøb, udbud og bæredygtighed.

Det er vigtigt, at du har erfaring med udbud og brænder for bæredygtighedsdagsordenen. At du er motiveret af at udvikle en ny rolle og tilegne dig viden. Du må også forvente at deltage i projekter, hvor bæredygtighed måske ikke umiddelbart er i højsædet men vores hovedfokus er altid at skabe værdi for vores kunder.

Du vil være omgivet af 15 kompetente kollegaer, som deler samme passion som dig for værdiskabende og bæredygtige indkøb, udbudsjura og kontrakter, og som arbejder på nogle af de største og mest komplekse projekter for vores offentlige kunder.
Du vil blive en vigtig sparringspartner i forhold til bæredygtighedsdagsordenen på såvel et strategisk niveau som på et udførende niveau.

Det er vigtigt, at du er oprigtig nysgerrig og er motiveret af at tilegne dig viden om kundernes be-hov, anskaffelsens karakteristika, relevante bæredygtighedskriterier, anskaffelsens påvirkning af organisationen, markedets aktører, samt analytisk at kunne indarbejde denne viden i projekterne, fx i forbindelse med udarbejdelse af udbudsgrundlag, rådgivning om kontraktforhold, gennemførelse af udbud mv.

Vi tilbyder 

 • Udfordrende opgaver med udgangspunkt i ’ordentlighed’, og et reelt ønske om at bidrage til en optimal anvendelse af samfundets fælles ressourcer.
 • Faglig udvikling gennem individuel uddannelse og flere årlige fælles sparrings- og udviklingsdage med alle kollegaer.
 • Et inspirerende og udviklende indkøbsfagligt og juridisk fællesskab.
 • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.
 • Opgaver hvor du engageres i værdiskabende rådgivningsforløb med vores kunder med fo-kus på ”den gode aftale”.
 • En nærværende ledelse.
 • En uformel tone på kontoret hvor vi har det hyggeligt og sjovt. Vi går op i, at der er harmo-ni mellem arbejde og privatliv, og vi passer på hinanden.
 • En aktiv personaleforening, massageordning, frokostordning, sundhedsforsikring m.m.
 • Løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau med motiverende fælles bonusordning og mulighed for 8 ugers ferie/fri om året.

Hvem er du?

 • Du vil være med til at gøre en forskel.
 • Du brænder for bæredygtighedsdagsordenen, og kan anvende din viden ved konkrete anskaffelsesprojekter.
 • Det tætte samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder motiverer dig.
 • Du er god til at tage ansvar og arbejder selvstændigt.
 • Du kan kommunikere og rådgive på strategisk niveau.
 • Du har evnen til at analysere og rådgive helt ned i detaljen.
 • Du tænker i innovative løsninger, og trives i en virksomhedskultur præget af “entrepreneur-ship”.
 • Du har et højt service- og kvalitetsniveau, og følger dine arbejdsopgaver helt til dørs.
 • Du har erfaring og indsigt i forretningsgangene i den offentlige sektor.
 • Du kender vigtigheden af udbudsretten og snitfladerne til den øvrige lovgivning, herunder bæredygtighedsdagsordenen.
 • Du har relevant uddannelse og en baggrund med flere års erfaring indenfor offentlige indkøb og/eller udbud.
 • Du har kørekort og har mulighed for selv at stille bil til rådighed.

Arbejdssted

Du vil blive tilknyttet enten kontoret i Risskov eller Søborg og må være indstillet på, at der indimellem vil forekomme rejseaktivitet, da vi har kunder i hele landet. 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Partner Søren Hvilsted på tlf. 53643240.

Søg jobbet

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til Administrationschef Heidi Knudsen på hk@tohv.dk senest den 6. januar 2023.

Om os

I Tolstrup & Hvilsted er vi specialiseret i indkøb og udbud for det offentlige. Vi er markedsledende og er involveret i nogle af de største og mest komplicerede anskaffelsesprojekter i den offentlige sektor, i Danmark og Grønland, og vi ønsker at forsætte denne udvikling.

Vores værdier er respekt og ordentlighed – det afspejles i alle aspekter af vores arbejde, og I alle vores relationer.

Vi tror på, at vores viden og erfaring bringer offentlige anskaffelsesprocesser til et nyt niveau, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre og opretholde vores niveau, som de allerdygtigste indenfor indkøb og udbud på det offentlige område.

I vores verden kræver det at arbejde med offentligt indkøb stor indsigt, et solidt erfaringsgrundlag og et team af kollegaer til vidensudveksling, sparring og inspiration. Vi tror på, at vi bliver dygtigere til at arbejde med udbud og indkøb i fællesskabet, og at vi udvikler os fagligt sammen med hinanden og vores kunder.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til Administrationschef Heidi Knudsen på hk@tohv.dk senest den 1. januar 2023.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Partner Søren Hvilsted på tlf. 53643240.