Kompetent og udviklingsorienteret udbudsrådgiver/jurist

Brænder du for indkøb og udbud, og vil du gerne være kollega med de dygtigste på markedet? Ønsker du at udvikle dig og blive endnu dygtigere? Vil du have en arbejdsplads i Aarhus, i spritnye lokaler, med en uformel tone på kontoret? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Tolstrup & Hvilsted søger en erfaren og videnstung udbudsrådgiver/jurist, som kan bidrage til en værdifuld sparring i hverdagen. Vi har forrygende travlt, og du bliver en del af et fællesskab med højt specialiserede og dygtige kollegaer, som løser alle opgaver indenfor offentligt indkøb; herunder særligt komplekse udbud.

Om jobbet

Hos Tolstrup & Hvilsted vil du typisk få rollen som projektleder på udbud i tæt samarbejde med vores kunder og kollegaer. Opgaverne har ofte stor processuel og juridisk kompleksitet, og du får ansvaret for at lede og drive den komplekse udbudsproces.

Du vil opbygge et stort kundenetværk og blive udfordret uanset erfaringsniveau. Du vil opleve faglig stor indsigt samt en stærk intern sparring.

Vi tilbyder et job, hvor du har mulighed for selv at planlægge din hverdag, vi har en uformel tone på kontoret og et miljø, hvor fagligheden fylder, men hvor vi også har det hyggeligt og sjovt. Vi går op i, at der er harmoni mellem arbejds- og privatliv, og vi passer på hinanden.

Vi tilbyder:

 • Udfordrende opgaver med udgangspunkt i ’ordentlighed’ og et reelt ønske om at bidrage til en optimal anvendelse af samfundets fælles ressourcer.
 • Et inspirerende og udviklende fagligt juridisk fællesskab.
 • Et godt – og travlt – arbejdsmiljø med engagerede kolleger og med fokus på nærværende ledelse.
 • En attraktiv arbejdsplads med fleksible arbejdstider.
 • Løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau, som forhandles iht. kvalifikationer.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er uddannet cand.jur, cand.merc.jur, eller at du har flere års dokumenteret erfaring med udbud.
 • har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale.
 • har betydeligt kendskab til udbudsretten.
 • kan tage ansvar og arbejde selvstændigt samt motiveres af et tæt samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.
 • motiveres af kontinuerlige faglige udfordringer, som udvikler og dygtiggør dig i jobbet.
 • tænker i innovative løsninger og trives i en virksomhedskultur præget af ’entrepreneurship’.
 • ved, at arbejdsopgaverne sætter dagsordenen, og at et højt service- og kvalitetsniveau er af afgørende betydning.
 • har forretningsmæssig forståelse og indsigt i forretningsgangene i den offentlige sektor.
 • har kørekort og bil til rådighed.

Kontakt

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Søren Hvilsted på 53643240.

Søg jobbet

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til Sarah Louise Nielsen på sn@tohv.dk senest torsdag den 18. marts 2021. Der afholdes samtaler i uge 12.

Arbejdssted

Du vil få base på vores kontor i Aarhus. Kontoret ligger nemt tilgængelig fra motorvejen. (til sommer flytter vi kontoret i Randers til Aarhus i helt nye flotte lokaler).

Du må være indstillet på, at der vil forekomme rejseaktivitet, da vi har kunder i hele landet.

Om Tolstrup & Hvilsted

I vores verden kræver det at arbejde med udbud stor indsigt, et solidt erfaringsgrundlag og et fællesskab til vidensdeling, sparring og inspiration.

Hos Tolstrup & Hvilsted tror vi på, at vi gennem veltilrettelagte processer kan bidrage til en bedre anvendelse af samfundets fælles ressourcer – derfor er vores fokus altid at skabe attraktive og implementérbare kontrakter, der skaber værdi for det offentlige. Tolstrup & Hvilsted har en strategi om at dele vores viden om indkøb og udbud som akkumuleres gennem vores arbejde. Det gør vi gennem blogs og gratis arrangementer under overskriften: ”Vi deler udbudsviden”.

Tolstrup & Hvilsted er i dag en af de foretrukne rådgivere på komplekse indkøbs- og udbudsopgaver i alle dele af den offentlige sektor, og gennemfører mere end 70 udbud pr. år.

Artikler om udbudsrådgivning