Administrativ koordinator med stærke kommunikative kompetencer

Tolstrup & Hvilsted er i stærk vækst, og vi har derfor brug for en passioneret administrativ koordinator, der agerer naturligt som bindeleddet i en organisation med passionerede kollegaer, som sætter en ære i at levere kvalitet. Du har et højt skriftligt niveau og en udpræget struktur, styring og ordenssans i din opgaveløsning 

Om jobbet 

Du får en central rolle og dermed en bred pallette af opgaver i en travl rådgivningsvirksomhed, hvor overblik og fokus på detaljer er afgørende. Der er tale om en stilling, hvor du bliver det daglige administrative bindeled mellem kunder, ledelse og medarbejdere i en videnstung organisationen, der arbejder med kommerciel og juridisk rådgivning til offentlige virksomheder. 

Du vil arbejde tæt sammen med den juridiske chef, tre teamledere og bliver ansvarlig for vedligeholdelse af diverse juridiske dokumenter. Du vil indgå i servicering af kunder på ad hoc-opgaver og blive det naturlige omdrejningspunkt på kontoret. Du vil blive den interne tovholder for den salgsansvarlige partner og bistå denne med udarbejdelse af tilbud, samarbejdsaftaler, kundeopfølgning, koordinering af kundearrangementer, vedligehold af hjemmeside mv.  

Arbejdstiden kan tilpasses den rigtige kandidat, men er i udgangspunktet 37 timer med tiltrædelse snarest.  

Vi tilbyder 

 • En attraktiv arbejdsplads med fleksible arbejdstider.  
 • Stor mulighed for at påvirke dit jobindhold og opgaver.  
 • Et godt – og travlt – arbejdsmiljø med engagerede kolleger. 
 • Et udfordrende og afvekslende job med udgangspunkt i ’ordentlighed’ og et reelt ønske om at bidrage til en optimal anvendelse af samfundets fælles ressourcer. 
 • Løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau, som forhandles iht. Kvalifikationer. 
 • Personalegoder som kantineordning, sundhedsforsikring, personaleforening og massageordning.
 • Din primære arbejdsplads vil være på vores kontor i Risskov, Aarhus.   

Hvem er du?

 • Du har et højt service- og kvalitetsniveau, og følger arbejdsopgaver helt til dørs.  
 • Du er struktureret og detaljeorienteret. 
 • Du har drive, er kvalitetsbevidst og er serviceminded. 
 • Det, du afleverer, er gennemarbejdet og gennemtænkt. 
 • Du er i stand til at styre en række opgaver samtidig. 
 • Du er fleksibel, proaktiv og trives i et tempofyldt miljø.
 • Du har et højt skriftligt niveau.  

Arbejdssted

Din primære arbejdsplads vil være på vores kontor i Risskov, Aarhus.  

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Søren Hvilsted på 5364 3240.

Søg jobbet

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til administrationschef Heidi Knudsen på hk@tohv.dk senest d. 25/1 2022.

Om os

I Tolstrup & Hvilsted er vi specialiseret i indkøb og udbud for det offentlige. Vi er markedsledende og er involveret i nogle af de største og mest komplicerede anskaffelsesprojekter i den offentlige sektor, i Danmark og Grønland, og vi ønsker at forsætte denne udvikling.

Vores værdier er respekt og ordentlighed – det afspejles i alle aspekter af vores arbejde, og I alle vores relationer.

Vi tror på, at vores viden og erfaring bringer offentlige anskaffelsesprocesser til et nyt niveau, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre og opretholde vores niveau, som de allerdygtigste indenfor indkøb og udbud på det offentlige område.

I vores verden kræver det at arbejde med offentligt indkøb stor indsigt, et solidt erfaringsgrundlag og et team af kollegaer til vidensudveksling, sparring og inspiration. Vi tror på, at vi bliver dygtigere til at arbejde med udbud og indkøb i fællesskabet, og at vi udvikler os fagligt sammen med hinanden og vores kunder.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning med relevante bilag til administrationschef Heidi Knudsen på hk@tohv.dk senest den 25. januar 2022.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Søren Hvilsted på 53643240.